Read more Read less

Data Analytics & Machine Learning - Amsterdam

Geef je carrière een boost met Data Analytics. Een fulltime bootcamp gedurende 5 maanden.

Vraag cursus informatie aan

Een complete gids

Ubiqum Academy SL informeert u dat uw persoonlijke data gebruikt zal worden om uw verzoek in te willigen om u elektronische communicatie te versturen over onze cursussen. Genoemde data zal niet vrijgegeven worden aan derden en u kan uw gegevensbescherming rechten uitoefenen aan de hand van het volgende Privacy Policy

100% learning by doing Created with Sketch.
Learning by Doing

Je zal leren door te werken aan echte projecten van Ma-Vrij, 9:00-17:00 uur.

100% learning by doing copy 2 Created with Sketch.
Professional Career Support

We helpen je tijdens je zoektocht op de arbeidsmarkt.

Guarantee Created with Sketch.
50-50 Commitment

Je betaalt de helft vooraf en de helft bij het vinden van een baan!


Programma beschrijving

Dit versnelde professionele leerprogramma is gericht op absolute beginners die willen beginnen als professional in Data Science. De Ubiqum methodologie is uniek waarbij geen colleges worden gegeven, maar waarbij studenten een centrale rol innemen en ondergedompeld worden in het ‘Learning by Doing’ programma.

 

Je zal deze intensieve cursus afsluiten met 4 afgeronde échte projecten als Data Analist. Deze projecten zijn klaar om te presenteren aan je toekomstige werkgever. 

 

We zijn trots op de resultaten van onze studenten, waarbij 98% van onze studenten binnen 45 dagen na afloop van het programma werk heeft gevonden in de betreffende sector. Check  Switch-Up voor onafhankelijke reviews.

 

Contact Ubiqum Team:

Amsterdam Career Advisor: Víctor Gili

Email ons: amsterdam@ubiqum.com

Bel ons: +34 931 066 929

Ontmoet ons: Plan een Skype gesprek

 

Cursus Highlights:

– 8 uur / per dag, 5 maanden (800 uur)

  • – Bouw je eigen portfolio door individuele projecten

– Maximaal 12 studenten per klas

– Career support

– Mentoring

– Ontwikkeld en onderhouden door Computer Science experts van de Northwestern University en onderwezen aan de University Carnegie Mellon, USA.

 

Locatie:

B. Amsterdam John M Keynesplein 12-46, 1066 VH Amsterdam

Een modern kantoor van 40,000m2  in het centrum van Amsterdam

 

Cursus Data:

16 Juli 2018
17 September 2018
15 Oktober 2018
12 November 2018

 

Betaalopties:

i).  Vooraf (Bespaar 5%)

ii). In termijnen

iii). Betaal 50% vooraf en 50% bij het vinden van een baan!

 

Employment Commitment:

Een betalingsplan waarbij 50% van de cursusprijs  voor de start van het programma betaald wordt . We zullen helpen met de betaling van de overige 50% door je tijd te geven om een baan te vinden om ons vervolgens met gemak het restant te kunnen betalen.

 

Deze toezegging zorgt ervoor dat onze studenten de betaling kunnen verdelen over vóór en na het begin van hun nieuwe professionele carrière. Kijk op Onze FAQ Pagina of je hiervoor in aanmerking komt of vraag het direct aan ons team.

 

Women in Tech:

We ondersteunen Women in Tech door 5% korting te geven aan alle vrouwen bij Ubiqum. Dit geldt alleen bij betalingen vooraf.

 

Kandidaten die niet voldoen aan de criteria, maar die wel sterk gemotiveerd zijn om aan ons programma deel te willen nemen en een carrière willen starten in de Tech wereld worden uiteraard aangemoedigd om ook een aanvraag in te dienen bij Ubiqum. Kom in contact met ons team via amsterdam@ubiqum.com.

Careers

Studenten kunnen van ons veel career support verwachten. Tot dusver hebben ze carrières gestart bij bedrijven als Hewlett-Packard, Immfly, Netquest, Netcentric en meer.

Wat ga je leren

Aan het einde van deze cursus zal je in staat zijn om een groot aantal Data Analysis Tools te gebruiken om op deze manier elk bedrijf te helpen om betere business keuzes te maken. Je zal met je nieuwe skills een waardevolle toevoeging zijn op je nieuwe werkplek. Dit komt doordat je onder andere geleerd hebt om significante patronen te interpreteren, om Data Mining toe te passen op business en engineering opdrachten en je geleerd hebt om voorspellingen te maken op basis van data sets.

 

 Een lesdag bij Ubiqum
53E81786-9892-46CB-A92D-1622D2B41560Ochtend 53E81786-9892-46CB-A92D-1622D2B41560Rond het middaguur 53E81786-9892-46CB-A92D-1622D2B41560Middag 53E81786-9892-46CB-A92D-1622D2B41560Avond

Plannen en terugblikken 

We zullen elke dag om 9 uur beginnen met een stand-up meeting die onze mentor zal leiden. De mentor zal zich voordoen als een project manager.  In 30 minuten zal hij de opdrachten die je uit gaat voeren en de mogelijke valkuilen bespreken. Daarnaast zal hij persoonlijke 1:1 sessies organiseren. 

 

Learning

Via ons online platform zullen studenten duidelijke instructies, een plan van aanpak en een lijst van hulpmiddelen ontvangen die zullen ondersteunen tijdens het werken aan de projecten. Je zal zelfstandig de voortgang van je programma bepalen, waarbij je op elk moment ondersteuning van onze mentoren zal hebben.

 

Team Work

Studenten zullen samenwerken in groepen en van ideeën wisselen. Net zoals gebeurd in een echte werksituatie. Onze studenten hebben verschillende technische achtergronden die je nieuwe inzichten zullen geven.

 

Stop om 5 uur

Bij Ubiqum zal je 800 uur effectief leren. Het is dan ook niet nodig om een burn out te krijgen tijdens je eerste week. Gebruik de avonden om te netwerken, ga naar Meet-Ups en ”leef” het leven van een Data Scientist.


Het programma per week
Week 1-4FE4FAE4A-15B8-46D5-9AE3-85BE6B6A7D4E

Studenten zullen ‘werken’ voor Blackwell Electronics als Data Analisten en gebruik maken van het Rapid Miner Machine Learning pakket. Het doel van de student is om Data Mining en Machine-Learning technieken te gebruiken om patronen te onderzoeken in Blackwell’s sales data en om inzichten te geven in het koopgedrag en de voorkeuren van klanten. 

 

 

Week 5-10FE4FAE4A-15B8-46D5-9AE3-85BE6B6A7D4E

Je zal algoritmische en organisatorische skills ontwikkelen en leren gebruiken die noodzakelijk zijn om door middel van Data analyse grote server farms, computing clouds en het Web te beheren. Tegelijkertijd zal je het design én de implementatie van verschillen tussen single-computer, cloud-scale programs, analytics en data processing leren begrijpen. 

 

 

Week 11-20FE4FAE4A-15B8-46D5-9AE3-85BE6B6A7D4E

Studenten zullen leren gebruik te maken van de R Statistical Programming Language om visualizations uit te voeren. Daarnaast zullen studenten leren om descriptieve statistieken en predictieve modellen te genereren door middel van Time Series Regression technieken en door middel van Statistical Classifiers. Tot slot zullen studenten de resultaten presenteren aan de start up’s management en zullen ze feedback krijgen van industrie experts buiten Ubiqum.

 

Sentiment and Business Analyst

"Ik was verbaasd over hoeveel ik heb geleerd in zo'n korte periode. Het grondbeginsel van hun onderwijsplatform is ‘to learn by doing’ en dat is zeker het geval. Aan het eind van week 3 was ik al een vaardige gebruiker van Rapid Miner en kon ik al mijn bevindingen als data analist al presenteren. Dit allemaal zonder enige voorkennis! Alle werknemers bij Ubiqum zijn super vriendelijk en je kan ze benaderen voor alles. Ze zullen er alles aan doen om er zeker van te zijn dat je bij Ubiqum een leuke tijd hebt.''


Neus Montserrat
Hewlett Packard
Recommended on Switchup